Long Life Group Co., LTD

Uudised

2024 Comórtas Scileanna Sábháilteachta ag bonn táirgthe Xingguo de Haven Bitheolaíoch
Vabastusaeg: 2024-06-24 17:41:23  Löögid: 18

Selleks et veelgi parandada kõigi töötajate ohutusteadlikkust ning enesepääste- ja vastastikust päästevõimet ning ehitada kindel ohutuskaitseliin, korraldasid Havin Bioloogilise Xing Guo tootmisbaasi osakonnad 19. juunil büroohoone väljaku ees 2024. aasta ohutuse tootmise kuu ohutusoskuste konkursi ning 8 osakonna, sealhulgas tootmise ja tootmise osakonna, kvaliteedijuhtimise osakonna, tootmise ja operatsiooni osakonna ning bioloogilise inseneri keskuse konkursil osales kokku 71 inimest.


Konkursil on kolm elementi: tuletõrjevooliku kasutamine kahe inimese poolt, 4KG tulekustuti õige kasutamine ühe inimese poolt ja gaasimaski kandmine. Need projektid on mõeldud kõigile töötajatele tegelikes tööstsenaariumides, mille eesmärk on testida töötajaid' hädaolukordade käitlemise oskus ja ohutu käitamise oskus hädaolukordades.


Kohapeal on nad rahulik, vaikne koostöö, kiire reageerimine, range ja tõsine suhtumine, otsustavus võidelda esimese eest kooskõlas nõuetega"standardimine, tegelik võitlus"demonstreerige täielikult tugevaid äriteadmisi ja suurepäraseid oskusi tootmisliini operaatorina. Kohtunikud jälgivad rangelt areeni distsipliini, jälgivad hoolikalt iga mängija operatsiooni üksikasju ja skoorivad vastavalt mõõtmisstandardile, et tagada võistlus õiglane ja õiglane. Võistluse õhkkond oli soe ja aplaus jätkus. Pärast kolme intensiivse konkurentsi vooru võitis Zhong Wenming tootmisosakonnast (NMN töökojast) esimese koha ühe 4KG tulekustuti õiges kasutamises; Tööstusosakonna Liang Zhilun ja Kuang Rongqun (avalike tööde töökoda) võitsid grupis esimese auhinna, kasutades tuletõrjevoolikut tandemis; Li Feng intelligentsete seadmete osakonnast võitis esimese koha gaasimaski kandmisel suurepärase punktiga 25,20 sekundit.


Pärast selle ohutusoskuste võistluse läbiviimist katsetas see mitte ainult tõhusalt ettevõtte hädaolukorra päästemehhanismi toimimist, vähendas hädaolukorra päästemeeskonna koordineerimisvõimet, parandas õnnetuste käsitlemise protsessi seost, parandas töötajate ohutusteadlikkust ja hädaolukorra käsitlemise võimet, vaid näitas ka võistlejate peeneid oskusi ja vaimset väljavaadet. See pakub platvormi, kus kõik saavad üksteiselt õppida, üksteiselt õppida ja oma oskusi näidata ning tõeliselt saavutada eesmärgi edendada õppimist ja edendada rakendamist konkurentsi kaudu.


Kuigi sündmus on lõppenud, ei ole teekond kunagi lõppenud. Haven Biology kasutab seda võistlust kui võimalust tugevdada turvalisuse põhilist mõtlemist, kududa tihe turvalisus"kaitsevõrk"luua tugev julgeolek"tulemüür"ja jätkata erinevate vormide ja rikkaliku sisu läbiviimist julgeolekutegevuses, et kõik saaksid rahulikult reageerida kriitilisele hetkele, oskuslikku operatsiooni, tõhusat päästmist ja olla valmis. Pange kindel alus ettevõtte tootmise ohutusele ja töötajate eluohutusele.


Eelmine: Fáiltíonn Long Life Group tú c...

Järgmine: Super Nicotinamide ar CPHI